Mugavalt lennureisile!

Lennureisid muutusid just palju mugavamaks – alates septembrist pääseb Tallinna lennujaama Pärnu-Tallinn bussi ja Tallinna trammidega!

  • 1. septembrist pikeneb 4. trammiliin Tallinna Lennujaama reisiterminalini, tuues lennujaama veelgi lähemale Tallinna kesklinnale. Trammipeatus asub lennujaama reisiterminali linnapoolses otsas, oktoobri lõpuks valmib ka reisiterminali ja trammipeatust ühendav galerii. Esmaspäevast laupäevani jõuab esimene tramm lennujaama kell 5.25 hommikul, pühapäeviti kell 5.45. Viimane tramm väljub lennujaamast igal ööl kell 00.45, nii jõuavad ühistranspordiga kesklinna ka hilisõhtustelt lendudelt saabuvad reisijad. Pileti hind on juhilt ostes 2 eurot, tallinlastele on ühistranspordi kasutamine tasuta. Reisiks kesklinna kulub ca 15-17 minutit. 
  • Alates septembrist on bussiga Tallinna ja Pärnu vahel reisivatel inimestel võimalus alustada või lõpetada oma sõitu Tallinna lennujaamas, et vältida ümberistumisi pealinnas. Viis korda päevas ehk kõikidel Go Busi Tallinna-Pärnu liinidel hakkab algus- ja lõpp-peatus olema Tallinna lennujaamas. Tallinna ja Pärnu bussijaamadest väljumiste ajad ei muutu. Tallinna lennujaamast väljuvad Pärnu poole sõitvad bussid kell 10.05, 13.10, 15.50, 19.55 ja 20.45. Tallinnasse jõudvad bussid sõidavad lennujaama kohe pärast peatust bussijaamas.
  • Lennupiletid ja puhkusepaketid broneeri ikka Pärnu Reisibüroos!

gobus

uus tramm